Tuotteet

KEUNE SO PURE natural balance - aidosti hyvinvoivat hiukset. Nämä SO PURE tuotteet ovat täynnä luonnon kasviuutteita ja eteeriset öljyt hoitavat hiusta. Jokaisessa SO PURE tuotteissa on myös Arganöljyä, joka kosteuttaa, suojaa sekä antaa kiiltoa hiuksille. Näistä tuotteista ei löydy parabeeneja, keinotekoisia hajusteita, eläinperäisiä ainesosia eikä sulfaatteja. Tuotteet sisältävät mm. palmarosaa, ylan-ylangia, santelipuuta, jasmiinia, inkivääriä, kamomillaa, laventelia, teepuuta, minttua, rosmariinia... Keune SO PURE on nimensä mukaista, niin puhdasta!

KC professional No nothing Very Sensitive on kotimainen tuotesarja kaikille herkille hiuksille ja hiuspohjille. No Nothing-tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita. Ne sopivat koko perheelle ja tuoksuyliherkille. No nothing on laadukas ja toimiva, hajusteeton ja väriaineeton hiustuotesarja, jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu Allergia ja Astmaliiton tunnus.

Kotimainen Ekopharma edustaa sertifioitua luonnon raaka-aineista tehtyjä tuotteita. Nämä käyvät myös herkille asiakkaille, sillä raaka-aineet ovat tarkoin valittu ja mahdollisimman yksinkertaisista aineista tehty. Kotimaisten marjojen mm hillan, vadelman, tyrnin ja mustaherukan öljyt hoitavat ja hellivät hiuksiasi. Nämä Ekopharman tuotteet ovat animalian eläinkokeettomien tuotteiden listalla.

Valikoimissamme on myös muita laadukkaita hiustuotteita!