Tuotteet

KEUNE SO PURE natural balance - aidosti hyvinvoivat hiukset. Nämä SO PURE tuotteet ovat täynnä luonnon kasviuutteita ja eteeriset öljyt hoitavat hiusta. Jokaisessa SO PURE tuotteissa on myös Arganöljyä, joka kosteuttaa, suojaa sekä antaa kiiltoa hiuksille. Näistä tuotteista ei löydy parabeeneja, keinotekoisia hajusteita, eläinperäisiä ainesosia eikä sulfaatteja. Tuotteet sisältävät mm. palmarosaa, ylan-ylangia, santelipuuta, jasmiinia, inkivääriä, kamomillaa, laventelia, teepuuta, minttua, rosmariinia... Keune SO PURE on nimensä mukaista, niin puhdasta!

KC professional No nothing Very Sensitive on kotimainen tuotesarja kaikille herkille hiuksille ja hiuspohjille. No Nothing-tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita. Ne sopivat koko perheelle ja tuoksuyliherkille. No nothing on laadukas ja toimiva, hajusteeton ja väriaineeton hiustuotesarja, jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu Allergia ja Astmaliiton tunnus.

Farfalla on sveitsiläinen huippulaatuinen luomukosmetiikka, josta jopa 99% on sertifioitua luomulaatua (NaTrue). Farfalla tuotteissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla tarkka dermatologinen tutkimus, ylelliset luomulaatuiset tuotteet, huolella tuotettu eettisyys ihmistä ja luontoa kohtaan sekä esteettinen ulkoasu. Farfalla hiustenhoitosarja on yksi kattavimmista 100% luonnollisista hiustenhoitosarjoista markkinoilla. Farfallaa arvostavat asiakkaat ja alan ammattilaiset. Farfallan periaatteisiin on alusta lähtien kuulunut reilu kauppa, samoin kuin hyväntekeväisyys, esim. Madagaskarilla he ovat kustantaneet paikallisille hammaslääkäriaseman ja äitiysneuvolan. Farfallan tuotteita ei testata eläimillä ja suurimmassa osassa Farfallan tuotteissa on Vegan merkintä.

Kotimainen Ekopharma edustaa sertifioitua luonnon raaka-aineista tehtyjä tuotteita. Nämä käyvät myös herkille asiakkaille, sillä raaka-aineet ovat tarkoin valittu ja mahdollisimman yksinkertaisista aineista tehty. Kotimaisten marjojen mm hillan, vadelman, tyrnin ja mustaherukan öljyt hoitavat ja hellivät hiuksiasi. Nämä Ekopharman tuotteet ovat animalian eläinkokeettomien tuotteiden listalla.

Valikoimissamme on myös muita laadukkaita hiustuotteita!