Tuotteet

KEUNE SO PURE natural balance - aidosti hyvinvoivat hiukset. Nämä SO PURE tuotteet ovat täynnä luonnon kasviuutteita ja eteeriset öljyt hoitavat hiusta. Jokaisessa SO PURE tuotteissa on myös Arganöljyä, joka kosteuttaa, suojaa sekä antaa kiiltoa hiuksille. Näistä tuotteista ei löydy parabeeneja, keinotekoisia hajusteita, eläinperäisiä ainesosia eikä sulfaatteja. Tuotteet sisältävät mm. palmarosaa, ylan-ylangia, santelipuuta, jasmiinia, inkivääriä, kamomillaa, laventelia, teepuuta, minttua, rosmariinia... Keune SO PURE on nimensä mukaista, niin puhdasta!

Davines naturaltech on italialaisen perheyrityksen aivan ihana luonnonmukainen hiustenhoito sarja. Luonnon omia aineita yhdistettynä tieteeseen luo naturaltech tuotteista ainutlaatuisia. Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Tuoksuissa on tarkkaan valittuja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia.

Kotimainen Ekopharma edustaa sertifioitua luonnon raaka-aineista tehtyjä tuotteita. Nämä käyvät myös herkille asiakkaille, sillä raaka-aineet ovat tarkoin valittu ja mahdollisimman yksinkertaisista aineista tehty. Kotimaisten marjojen mm hillan, vadelman, tyrnin ja mustaherukan öljyt hoitavat ja hellivät hiuksiasi. Nämä Naviterin valmistamat tuotteet ovat animalian eläinkokeettomien tuotteiden listalla.

Valikoimissamme on myös muita hellävaraisia ja myös hajusteettomia hiustuotteita!