Tuotteet

KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat syntyneet noudattaen samaa filosofiaa kuin ihohoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen tehokkaiksi. Inspiroituneena perinteisestä aromaterapiasta ja johtavien luonnonkosmetiikka tuotteista , tämä tietämys on mukautettu näihin KEVIN.MURPHY.hiustuotteisiin ylellisellä tavalla. Raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja, ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Kaikki KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Välitämme ympäristöstä, siksi KEVIN.MURPHY. on mukana Al Goren ilmastomuutosohjelmassa The Climate Reality Project.

Davines naturaltech on italialaisen perheyrityksen aivan ihana luonnonmukainen hiustenhoito sarja. Tuotteet on tehty ratkaisemaan yleisempiä hiustenhuolen aiheita, kuten hiusten katkeilua tai hiusten ohenemista. Kasveista tarkkaan valittuja fytoseuttisia aineita yhdistettynä tieteeseen luo naturaltech tuotteista ainutlaatuisia. Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Tuoksuissa on tarkkaan valittuja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia.

Kotimaisen Sim SENSITIVE DS-tuotteista on karsittu pois ylimääräiset ainesosat. Ne ovat 0% hajusteita, 0% väriaineita, 0% parabeeneja, 0% eläinperäisiä aineita ja shampoissa 0% sulfaatteja. Puhtaudesta huolimatta DS tuotteet ovat tehokkaita, hoito- ja muotoiluominaisuuksista ei ole tingitty. DS sarjaa voi huoletta suositella kaikille. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

4 SYSTEM Therapeutic Hair Spa on hoitosarja hiuspohjan ongelmiin ja hiusten hoitoon. Tuotteista löytyy tehokas ratkaisu kaikkiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilse, kutina, punoitus, kuivuus, ylirasvoittuva hiuspohja, ennenaikainen hiustenlähtö ja hiuspohjan heikko mikroverenkierto. Tuotteet ovat dermatologisesti testattu, turvallisia raaka-aineita jotka edustavat alan viimeisimpiä kehityksiä hiustenhoidossa. Tuotteet sopivat myös herkistyneille, allergisille sekä lapsille. 0% hajusteita, 0% väriaineita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

BOHO Green Make-Up on värien iloittelua - ekologista ja eettistä ajattelua - aineosiin, pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki Boho meikit ovat luonnonmukaisia, ja käytetty runsaasti luomuviljeltyjä raaka-aineita. Boho tuotteissa löytyy laaja valikoima meikkejä arkeen ja juhlaan, sekä laadukkaita siveltimiä ja tuoksuja, jotka ovat 100% luonnonraaka-aineista.

Kotimainen Ekopharma edustaa sertifioitua luonnon raaka-aineista tehtyjä tuotteita. Nämä käyvät myös herkille asiakkaille, sillä raaka-aineet ovat tarkoin valittu ja mahdollisimman yksinkertaisista aineista tehty. Kotimaisten marjojen mm hillan, vadelman, tyrnin ja mustaherukan öljyt hoitavat ja hellivät hiuksiasi. Ekopharma tuotteet ovat animalian eläinkokeettomien tuotteiden listalla.

Valikoimissamme on myös muita hellävaraisia hiustuotteita!