Henkilökunta

Hiusateljéssa kaikki ovat kokeneita parturi-kampaajia ja koulutettuja ekokampaajia :)


Tabita Kotkavaara

Hiusateljén omistajana Tabita on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2000 lähtien. Kiinnostus hiuspohjan ongelmiin vei Tabitan jatko opiskelemaan Hius-Akatemiaan Helsinkiin ja sitä kautta sai kipinän Ekokampaaja koulutukseen. Tabita on kotoisin Kalajoelta ja Seinäjoen kautta päätyi lopulta Kanta-Hämeen sydämeen. Lapsiperheen elämä, koira ja vanhan puutarhan hoito rytmittävät Tabitan elämää ja työtä.

Eveliina Vilmunen

Eveliina on ollut hiusateljéssa yli kymmenen vuotta, jo parturi-kampaaja opiskelu ajoista lähtien. Ekokampaaja opinnot Eveliina aloitti heti kun Hiusateljéssa aloitettiin ekokampaamo palvelut. Eveliina on Hämeestä kotoisin ja viihtynyt Hämeessä koko ikänsä. Matkailu ja urheilu, kesäisin myös puutarha ovat rakkaat harrastukset. Eveliina on osallistunut niin maraton juoksuihin kuin triathlon teräsmies kisaankin.

Saara Ripatti

Saaran tapaat Hiusateljéssa noin pari kertaa viikossa. Kampaajan työkokemusta hänelle on kertynyt 14 vuotta, joista puolet ekokampaajana työskennellen mm. Helsingissä ja Jyväskylästä. Saara on Lappeenrannasta kotoisin ja kolmannessa polvessa kampaaja. Harrastuksena öljyvärimaalaus, lukeminen ja ratsastus. Saaralla on 5 vuotias poika.