Ekokampaamo-palvelut

Ekologiset hoidot

Hiusateljésta saat savihoidot, turvehoidot, merilevähoidot ja öljyhoidot intialaisella päähieronnalla. Savihoidot ja turvehoidot auttavat erilaisiin päänahan ongelmiin, kuten hilseeseen, kutinaan sekä rasvoittuvuuteen. Merilevähoidoilla hiukset ja hiuspohja puhdistuu tehokkaasti epäpuhtauksista ja raskasmetalleista. Hiukset tulevat ilmaviksi ja pehmeiksi. Kaikki hoidot räätälöimme sinulle tarpeittesi mukaan, tule rentoutumaan ekologisiin hiustenhoitoihin!

Kasvivärjäykset

Hiusten kasvivärjäykset ovat saaneet valtavan suosion. Ne sopivat kaikille, jotka haluavat välttää kemikaaleja, tai ovat allergisoituneet tavallisille hiusväreille. Kasvivärin sävyt ovat erittäin luonnolisia, lämpimän ruskean, kullan, kuparin tai hiekan sävyjä. Oman hiusten tummuus vaikuttaa lopputulokseen. Kasviväreillä saadaan luonnostaan vivahteikkaita sävyjä. Kasvivärit sopivat myös alle 16 vuotiaiden ja raskaana olevien hiustenvärjäykseen. Myöskin harmaantuneissa hiuksissa kasvivärit ovat lempeitä.

Kaikki kasvivärit sekoitamme asiakkaille henkilökohtaisella reseptillä, käyttäen ainoastaan luonnon omia aineita. Värjäävinä aineina käytämme esimerkiksi hennaa, cassiaa, indigoa, pähkinänkuorta, raparperin juurta, kehäkukkaa ja kamomillaa. Kasvivärit pysyvät hiuksissa hyvin. Kun hiukset kasvavat sävy vähän pehmenee ja oman hiusten tyvikasvun raja on pehmeä ja kaunis.