Ekokampaamo-palvelut

Ekologiset hoidot

Hiusateljésta saat savihoidot, turvehoidot, merilevähoidot, yrttihoidot, hapanhoidot sekä öljyhoidot intialaisella päähieronnalla. Hoidot auttavat erilaisiin päänahan ongelmiin, kuten hilseeseen, kutinaan, hiustenlähtöön, kuivuuteen sekä rasvoittuvuuteen. Hiukset ja hiuspohja puhdistuu tehokkaasti epäpuhtauksista ja raskasmetalleista. Hiukset tulevat ilmaviksi ja pehmeiksi. Kaikki hoidot räätälöimme sinulle tarpeittesi mukaan, joten kerro meille huolesi ja tule rentoutumaan ekologisiin hiustenhoitoihin!

Kasvivärjäykset

Hiusten kasvivärjäykset ovat saaneet valtavan suosion. Ne sopivat kaikille, jotka haluavat välttää kemikaaleja, tai ovat allergisoituneet tavallisille hiusväreille. Kasvivärin sävyt ovat erittäin luonnolisia, lämpimän ruskean, kullan, kuparin tai hiekan sävyjä. Oman hiusten tummuus vaikuttaa lopputulokseen. Kasviväreillä saadaan luonnostaan vivahteikkaita sävyjä. Kasvivärit sopivat myös alle 16 vuotiaiden ja raskaana olevien hiustenvärjäykseen. Myöskin harmaantuneissa hiuksissa kasvivärit ovat lempeitä.

Kaikki kasvivärit sekoitamme asiakkaille henkilökohtaisella reseptillä, käyttäen ainoastaan luonnon omia aineita. Värjäävinä aineina käytämme esimerkiksi hennaa, cassiaa, indigoa, pähkinänkuorta, raparperin juurta, kehäkukkaa ja kamomillaa. Kasvivärit pysyvät hiuksissa hyvin. Kun hiukset kasvavat sävy vähän pehmenee ja oman hiusten tyvikasvun raja on pehmeä ja kaunis.

Savivaalennus

Savivaalennus on hellävarainen ja ekologinen vaalennus, joilla saa luonnollisia, kauniita vaaleita, beigen tai toffeen värisiä raitoja hiuksiin. Savivaalennus tehdään valkosaven, soodan ja hapetteen avulla.

Energialeikkaus

Hiusten energialeikkaus on rentouttava kokonaisvaltainen palvelu. Siinä yhdistyy intialainen päähieronta luomuöljyillä, ja hiusten leikkaus tehdään hiusta kuunnellen erityisellä tekniikalla, jossa huomioidaan hiusten kasvutapa. Lymfakiero elvytetään hiuspohjassa hieronnan, harjamisen ja leikkaamisen yhteistyössä ja tämä koetaan usein meditatiivisena tapahtumana. Energialeikkauksen jälkeen hiukset asettuvat kauniisti ja hiukset ovat helppohoitoiset.