Valinnat, jotka KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat tehneet

Torstai 5.1.2017 - Tabita

KEVIN.MURPHY. tuotteet tukevat kestävää kehitystä, välitävät ympäristöstä ja tiedostavat esimerkiksi ilmastomuutoksen uhan ja vakavuuden. Jotta KEVIN.MURPHY. tuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytetään luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaattein. Lisäksi raaka-aineet on kerätty tavoilla, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

KEVIN MURPHY. tuotteiden kulmikas pakkaustyyli tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa, ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamisessa tarvittavan muovin määrää. Pakkaukset vievät kuljettaessa vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli. Merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. Pakkaukset ovat kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia.

KEVIN.MURPHY. on ylpeä voidessaan olla mukana ainoana hiusalan tuotteiden edustajana Al Goren ilmastomuutosohjelmassa The Climate Reality Project. Tämä globaali voittoa tavoittelematon organisaatio on omistautunut valistamaan ihmisiä ilmastomuutoksen vaikutuksista ja työskentelee aktiivisesti ratkaisujen löytämiseksi.

KEVIN.MURPHY. tekee valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia The Climate Reality Project- organisaatiolle auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä.

THE HEART OF KEVIN,MURPHY. on voittoa tavoittelematon osa yritystä, jonka tarkoituksena on rahoittaa erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita ja on mukana mm. tukemassa kampanjaa Culture is life. Tämä on kampanja, jonka tavoitteena on vaikuttaa yhteisöllisesti valistuksen ja tekemisen kautta estäen syrjäytyvien nuorten itsemurhia.

KEVIN.MURPHY. on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals ( PETA )- organoisaatio listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä.

KEVIN.MURPHY.llä ei koskaan vahingoiteta testein eläimiä ja vältetään käyttämästä mitään sellaista raaka-ainetta, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä, ihmisiä tai ympäristöä millään tavalla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kevin murphy, ekologinen shampoo, ekoshampoo, ekokampaaja, ekokampaamo, hämeenlinna

Uuden vuoden ilouutisia!

Sunnuntai 1.1.2017 - Tabita

Hyvää Uutta vuotta! Ilokseni voin kertoa uuden vuoden ilouutisia, KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat jälleen saatavilla Hiusateljésta! Reilu vuosi sitten, kun edellinen KEVIN.MURPHY. tuotteiden maahantuonti firma lopetti tuotteiden edustuksen yhtäkkiä, olimme Hiusateljessa ällikällä lyötyjä. Kesti tovin toipua siitä ja nyt näitä takuu varmasti toimivia upeita tuotteita saa jälleen Hiusateljesta!

Mikä sitten tekee näistä KEVIN.MURPHY. tuotteista ainutlaatuisia? KEVIN.MURPHY. tuotteiden takana on henkilö, Kevin Murphy, joka on yksi maailman arvostetuimmista ja kysytyimmistä session stylistejä. Hän on luonut jo yli kaksikymmenvuotisen uran sekä catwalk-muodin, editorialkuvausten että elokuva maailmassa.

Kevin huomasi tarpeen luoda painottomia tuotteita vaativien kampausten tekoon. Kevin oivalsi, että yhdistelemällä ihonhoitotuotteissa käytettäviä raaka-aineita hiustuotteisiin, saataisiin toivotunlaisia painottomia tuotteita. Kevinille on myös erittäin tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY. tuotteet oli syntynyt.

Tuotteiden raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisia kestäviä korjuutapoja.

Tuotteissa käytetyt vitamiinit ja aminohapot mm. korjaavat hiuksen pintakerrosta, paksuntavat hiusta ja vähentävät kaksihaaraisten hiusten syntymistä.

Kosteuttavat mango- ja murumuruvoi siloittavat hiussuomuja ja pehmentävät hiusta.

Erilaiset uutteet, mm bambusta ja appelsiininkukasta uudistavat hiusta painottomalla kosteudella.

Kakaduluumu, orkidea, lootuksenkukka ja limen sisältämät antioksidantit estävät hiuksen katkeilua ja korjaavat vaurioita.

Kaikki KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Ne ovat myös Crueltyfree pupumerkittyjä, joka takaa niiden eläinkokeettomuuden.

Ennen kaikkea se, mikä käyttökokemuksessa tekee näistä tuotteista ainutlaatuisia, on se että hiuksissa ei tunnu aineiden tuntua ja se että kaikki tuotteet tekevät uskomattoman tuuhean ja hoidetun tuntuiseksi hiukset. Tätä tunnetta vaan ei ole muut merkit päihittäneet. Kaiken lisäksi tuotteet ovat todella luonnonmukaisia, eettisillä ja kestävillä arvoilla tuotettu, ja viimesen päälle selektiivinen kampaamomerkki. Tuoksut ovat erittäin mietoja ja aromaterapeuttisia, ah... saisiko olla...ruusua,( dr. Hauschkan ruusuvoiteen tuoksua )vaniljaa, kookosta, laventelia...

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kevin murphy, ekologinen shampoo, ekokampaamo, ekokampaaja, hämeenlinna

Davines Relumping Shampoo

Maanantai 25.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Relumping Shampoo on tämän tuoteperheen uusin tulokas, joka on ihastuttanut heti tullessaan! Tämä on elastisuutta lisäävä, täyteläistävä sekä hiuspohjaa kosteuttava shampoo. Tämä sopii kaikille hiuksille.

Fytoseuttinen aine on luumusta, jossa on runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja, antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita happiradikaaleja vastaan. Estää solujen ikääntymistä ja antaa suojaa. Luumussa on runsaasti A-vitamiinia, B-vitamiinia,  ja C-vitamiinia sekä mineraalisuoloja. Petitgrain eteerinen öljy lisää elastisuutta.

Tässä sarjassa on myös hoitoaineita, jotka täyteläistää hiusta. Vallan upea sarja!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: davines, shampoo

Davines Well-Being Shampoo

Sunnuntai 17.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Well-Being Shampoo on kevyesti kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille. Kun kaikki on hyvin hiuksilla, ja haluat kaikki pysyvän hyvänä, tämä on juuri oikea shampoo. Tämä shampoo on suunniteltu suojaamaan hiuksia. Tuoksu on Davinesin yksi rakastetuimmista eteristen öljyjen tuoksuista!

Fytoseuttinen aine on auringonhattu kukasta, echinaceasta, joka sisältää runsaasti polyfenoleja ja sokereita. Erittäin tehokas antioksidantti. Neilikka, muskottipähkinä ja santelin eteeriset öljyt rauhoittavat ja stimuloivat päänahkaa. Antibakteerinen vaikutus. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja silkkisiltä. Hiuspohja virkistyy.

Tässä sarjassa on myös mm. aivan ihastuttava suojaava suihke, joka ravitsee niin hiuksia, päänahkaa kuin vartaloakin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: davines, shampoo

Davines Nourishing shampoo

Sunnuntai 10.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Nourishing shampoo on ravitseva shampoo kosteusköyhälle päänahalle ja kuiville ja katkeileville hiuksille.

Fytoseuttinen aine on viinirypäleestä, ICEA sertifioidut raaka-aineet, joissa on runsaasti polyfenoleja ja sokereita. Erittäin antioksidanttinen vaikutus. Tangeriini, petitgrain ja ylang ylang eteeriset öljyt ravitsevat, kosteuttavat ja lisäävät hiuksen elastisuutta.

Nourishing sarjassa löytyy myös tehokkaita hoitoaineita. Tämä sarja on omiaan myös voimakkaasti vaalennetuille hiuksille ja kaikille pitkille hiuksille!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Davines, shampoo

Davines Energizing shampoo

Keskiviikko 6.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Energizing shampoo on varmasti yksi rakastetuimmista shampoista. Tämä shampoo stimuloi päänahan verenkiertoa, virkistää hiuspohjaa ja elvyttää hauraita hiuksia. Tätä shampoota suositellaan myös hiustenlähdöstä kärsiville.

Vaikuttavina aineina on fytoseuttinen aine kofeiinista, joka stimuloi päänahan soluaineen vaihduntaa. Beeta-glukaani, joka on orgaaninen polysakkaridi, vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää. Sirtuin, pitkäikäiset proteiinit taistelevat tehokkaasti ikääntymistä vastaan, samalla virkistäen ja vahvistaen päänahkaa. Kaneli-, inkivääri- ja mustapippurin eteeriset öljyt poistavat myrkkyjä ja antavat elinvoimaa sekä energiaa.

Samasta sarjasta löytyy mm. hiuksiin jätettävä vahvistava ja elvyttävä geeli, Energizing gel.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: davines, shampoo

Lakka-tyrni shampoo & hoitoaine

Lauantai 19.12.2015 klo 13:29 - Tabita

Valkoisen langan ylellinen ja täyteläinen Lakka-tyrni shampoo esittelyssä:

Pesevät aineet ovat ecosert-sertifioituja sokeri- ja kookospohjaisia, ja siksi hyvin hellävaraisia hiuksille, hiusvärille sekä hiuspohjalle. Hoitavina aineina on kookosöljy, glyseriini, tyrniuute ja lakkauute. Hiuspohjaa hoitavina ja tulehduksia hillitsevinä aineena löytyy tea tree öljy ja piparminttu.

Valkoisen langan hoitava ja runsas Lakka-tyrni hoitoaine:

Hoitavina aineina kookos öljy, manteliöljy, glyseriini, mehiläisvaha, tyrniuute, lakkauute, hunaja, tea tree öljy sekä piparminttu.

Raaka-aineet ovat shampoossa sekä hoitoaineessa 100% luonnollista alkuperää. Luomulaatuisten raaka-aineiden osuus on 84,82% Kotimainen tuote, valmistettu perheyrityksessä, Helsingissä. Tuotteelle myönnetty FI-NATURA sertifiointi.

Oma kokemus; Shampoo on kirkas geelimäinen. Vaahtoaa pehmeästi, pesee puhtaaksi jopa kuivashampoon jäljiltä. Ei jätä raskaiksi hiuksia. Mieto, miellyttävä tuoksu, lähes hajuton. Ei takuttanut hiuksia.  Hoitoaine on valkoista, paksua ja voidemaista. Pieni määrä "katoaa" hiuksiin ja hetken päästä selvittää pehmeästi. Sopii myös saunaan laitettavaksi, eikä tee liian raskaiksi hiuksia.

Pirteät pullot. Tykkään. Iso plussa kotimaisuudesta ja luomusta. Toimivat hyvin myös 7-v tytön sekä miehen hiuksissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: , shampoo, hoitoaine, luonnonkosmetiikka

Syväpuhdistus shampoon merkityksestä

Torstai 10.12.2015 klo 18:25 - Tabita

Syväpuhdistus shampoolla on monta erinomaista hyötyä, jotka jokaisen kannattaa ottaa ehdottomasti käyttöön.

Usein ajatellaan, jollei käytä muotoiluaineita, ei tarvita syväpuhdistus shampoota. Miksi pitäisi käyttää? Noh, ei eletä enään puhtaan ilman aikaa, kuulostaa kovin kliseiseltä vastaukselta. Mutta kun katsoo ikkunalasia, voi nopeasti nähdä, eletäänkö puhtaassa ilmassa. Niinpä huokoinen hius ja hiuspohja hiuskraatereineen imee monin kerroin samaa likaa ilmasta kuin ikkunatkin. Jo tämän takia syväpuhdistus on erittäin tärkeää.

Syväpuhdistus shampoot eroavat tavallisesta shampoosta siinä, että ne sisältävät enemmän peseviä aineisosia, kuin "perusshampoot". Silti hyvälaatuinen syväpuhdistus shampoo ei kuivata hiusta eikä hiuspohjaa enempää kuin "perusshampoo". Myös sulfaatittomia syväpuhdistus shampoita on markkinoilla.

Kuinka voi tehdä tehokkaan syväpuhdistuksen? Shampoo pullojen kyljessä lukee yleensä pese hiukset (anna vaikuttaa muutama minuutti) ja huuhtele hyvin. Tässä tulee erikois vinkki, jotta pääsee konkreettisesti näkemään syväpuhdistuksen tehon.

1.Laita kuivaan pesemättömään hiuspohjaan (sudilla) jakaus jakaukselta syväpuhdistus shampoota. Käytä shampoota reilusti.

2. Laita suihkumyssy tai vastaava "hedelmäpussi" hiusten suojaksi ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia. Voit mennä myös saunaan, mutta laita vielä pyyhe suihkumyssyn päälle.

3. Kastele hiukset, vaahdota shampoo hyvin ja huuhtele erityisen hyvin hiuspohja ja hiukset.

4. Jatka tämän jälkeen joko normaalilla hoitoaineella, tehohoidolla, tai hiuspohjan hoitoaineella. Myös luonnonmukaiset hoidot käyvät erittäin hyvin.

5. Huuhtele hoidon jälkeen hiukset hyvin. Voit laittaa hoitavaa hiusvettä hiuspohjaan.

6. Nauti ja kuulostele hiuspojaa, kuinka tuntuu, että hiuspohja hengittää. Tämän jälkeen ymmärtää, miksi jokaisen kannattaa tehdä säännöllisesti hiuspohjan syväpuhdistuksia.

7. Jatka säännöllisiä syväpuhdistushoitoja 1-4 kertaa kuukaudessa. Jos ei ole hiuspohjan ongelmia eikä juurikaan käytä muotoiluaineita, kerran kuukaudessa tehty syväpuhdistus riittää. Jos kärsii hilseestä, kutinasta, hiustenlähdöstä tai käyttää runsaasti muotoiluaineita 2-4 kertaa kuukaudessa on hyvä tahti hiuspohjan syväpuhdistamiseen.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shampoo, kutina, hilse, hiustenlähtö

Tuoksuton viikko 26.11.-1.11.2015

Sunnuntai 25.10.2015 klo 17:38 - Tabita

Allergia ja Astmaliitto järjestää "tuoksuton viikko" kampanjan 26.10-1.11.2015. yhdessä pohjoismaisten sisarjärjestöjen kanssa.

Tuoksuyliherkkyys on voimakkaimmin yleistyvä herkkyys pohjoismaissa, joten asia on otettava vakavasti. Jopa 40% suomalaisista oireilee jollain tavalla tuoksuista. Tämä on valtava määrä. On huomioitava myös toiset ihmiset, vaikka itse ei oireilisikaan ylimääräisistä tuoksuista.

Hiusateljéssa on runsas valikoima hajusteettomia tuotteita.

-  hajusteettomia hiusten muotoiluaineita

- päivittäiseen pesuun ja hoitoon hajusteettomia shampoita ja hoitoaineita

- hajusteettomia sävyttäviä hoitoaineita useita eri sävyjä

- hiuspohjan ongelmiin, kutinaan, hilseeseen, psoriakseen ym. hajusteettomia shampoita, hoitotuotteita ja hiusvesiä

- hiustenlähdön ongelmiin hajusteettomia hoitotuotetta

- hajusteeton syväpuhdistusshampoo 

- hajusteeton hopeashampoo

Kysy myös hajusteettomia SensiDO hiusvärejä! Hyvää alkavaa tuoksutonta viikkoa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sim sensitive, allergia, shampoo, hoitoaine

Kiharoiden hiusten neljä täsmä tuotetta

Sunnuntai 18.10.2015 - Tabita

Kiharoiden ja pörröisten hiusten kanssa elämä ei ole aina helppoa. Tässä neljä täsmätuotetta, joiden avulla saat kiharaiset hiukset hallintaasi. Tuotteet sopivat myös kuiville hiuksille.

1. Forme Moisturizing Shampoo on kosteuttava ja siloittava shampoo. Shampoon sisältämä apilankukkauute rauhoittaa hiuspohjaa.

2. Forme Moisturizing Hoitoaine on kosteuttava, siloittava ja elinvoimaa antava hoitoaine kuiville ja rasittuneille hiuksille. Sisältää rauhoittavaa apilankukkauutetta.

3. Argan Care Curly Shot muotoiluvoide sopii eritysesti taipuisille ja kiharoille hiuksille. Nostaa ja vahvistaa kiharaa. Ravitseva arganöljy lisää kiiltoa ja suojaa hiusta. Tuote sopii niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin laitettuna, tai föönauksen alle.

4. Argan Care Glamour Spray hiuskiinteellä saa joustavaa pitoa hiuksiin. Kestää kosteutta ja antaa kauniin kiillon hiuksiin. Harjaantuu helposti hiuksista, eikä tahmaa. Sisältää hoitavaa arganöljyä.

Tietysti nämä tuotteet ovat kotimaisia, Sim Sensitiven tuotteita. Muista Bonusetu, joka seitsemäs tuote veloituksetta Hiusateljésta!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shampoo, hoitoaine, hius, sim sensitive

Lyhyiden hiusten neljä täsmä tuottetta

Perjantai 16.10.2015 - Tabita

Lyhyet hiukset eivät kaipaa latistavia ja liian raskaita tuotteita. Lyhyiden hiusten muotoilun helppous on tärkeää. Tässä neljä täsmä tuotetta lyhyiden hiusten pesuun, hoitoon ja helppoon muotoiluun. Nämä tuotteet sopivat myös hennoille hiuksille ja lasimaisille hiuksille.

1. DS Absolute Volume shampoo. Sulfaatiton, hajusteeton ja hellävaraisesti pesevä shampoo vaikka päivittäiseen pesuun. Vaahtoaa hyvin, jättäen hiukset ilmaviksi.

2. DS Absolute Volume hoitoaine. Tuuheutta ja rakennetta antava kevyt hoitoaine. Jättää hiukset ilmaviksi. Hajusteeton ja hellävarainen.

3. Forme Surf Mist Salt Spray. Rakennesuihke, joka taivuttaa hiukset luonnollisen karheiksi ja tuuheiksi. Sisältää hiuksia suojaavaa karpalouutetta.

4. Forme Puffed Look Texturizing Wax. Puolimattainen vahvasti pitävä vaha. Helppokäyttöinen, myös "vahakammoiset" ovat tykänneet tästä tuotteesta. Ensin kevyt föönaus Forme Surf Mist Salt Sprayn kanssa ja sen jälkeen puolikkaan herneen verran Forme Puffed Look Texturizing wax sormin haroen, saa rennon, tuuhean ja kestävän kampauksen.

Tuotteet ovat kotimaisia, Sim Sensitiven tuotteita. Hiusateljésta saat Bonusedun, joka seitsemännen tuotteen veloituksetta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shampoo, hoitoaine, hius, sim sensitive

Kotimaisten tuotteiden edut

Torstai 24.9.2015 klo 10:37 - Tabita

Olemme panostaneet runsaasti kotimaisiin tuotteisiin Hiusateljessa. Olemme myös yllättyneet siitä, miten asiakkaat ovat lähes poikkeuksetta näinä aikoina olleet suuresti innoissaan kotimaisista tuotteista. Tämähän on hyvä asia. Kun panostamme kotimaisiin tuotteisiin, niin kyllähän se väkisinkin vaikuttaa joskus Suomen talouden nousuun.

Hiustuotteissa on erityisen paljon etuja, jos valitsee kotimaisen tuotteen. (Muutakin kuin toivottu talouden nousu.) Ensinnäkin, onhan suurimmalla osalla suomalaisista hento ja hieno hius. Tähän tarpeeseen on kiinnitetty huomiota kotimaisissa tuotteissa. Lähes poikkeuksetta esimerkiksi kotimaisen Sim Sensitiven Forme tuotteet ovat hiusta lätistämättömiä. Kotimainen Sim Sensitiven Argan Care sarja taas hoitaa vaativampaakin hiusta ilman hiuksen lässähtämistä.

Suomen ilmasto on erittäin rasittava hiuksille ja myös iholle. Aina kun lämpötila tippuu alle +10 asteen, hius ja iho alkaa luovuttaan kosteutta ympäristöön, joten hius ja iho kuivuu. Tuuli on raastavan kuivattava hiuksille ja iholle, tähän kun yhdistää vielä viileät ja kylmät ilmat, niin ei ihme että tarvitsemme suojaa hiuksille ja iholle. Kotimaisen Sim Sensitiven Forme sarjan muotoilutuotteet sisältävät karpalouutetta juuri näiltä rankoilta sää olosuhteilta suojatakseen.

Suomalaisten saunakulttuuri tekee taas oman rankan osuutensa. Kylmästä tuulisesta ilmasta siirrytään lämpimiin sisätiloihin, saunaan, sitten tuuleen ja tuiskuun... Tästä hiukset ja iho ei tykkää. Hiuspohja alkaa kuivuun, hilseileen, kutiaan. Olemme herkkää ja atooppista kansaa. Jälleen kotimainen Sim Sensitive on nähnyt tämän ongelman ja tarpeen. On kehitetty kotimainen hajusteeton ja turhista tuotteista vapaat DS tuotteet. Atooppiseen, kutiavaan, hilseilevään ja muihin hiuspohjan ongelmiin kotimainen Sim Sensitiven 4system tuotteet ovat varma ja nopea apu.

Valitsemalla kotimaisen Sim Sensitiven tuotteet varmistat suomalaisiin hiuksiin ja olosuhteisiin sopivat tuotteet sekä tuet kotimaista työllisyyttä. Sim Sensitiville on myönnetty arvostettu avain lippu. Sim Sensitiven tehdas on ylöjärvellä, pallotiellä, työllistäen yli seitsemänkymmentä henkeä. Sim Sensitive on myös vientiyritys. Noin 30% tuotteista menee vientiin kahteentoista eri maahan. Onhan hajusteettomat ja hypoparfumoidut, kaikesta turhista raaka-aineista karsitut sekä mm. pohjolan marjoilla tyrnillä ja karpalouuttella rikastetut tuotteet erilaista maailmalla. Ollaan ylpeitä, että me Suomessa osataan tehdä näin hienoja ja uniikkeja hiustuotteita!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: sim sensitive, shampoo, ajatuksia

Balmain Hair Couture

Lauantai 29.8.2015 klo 20:31 - Tabita

Pierre Balmain syntyi Ranskassa 1914 perheeseen, jossa isällä oli kangas liiketoimintaa ja äiti sekä sisar omisti muotiputiikin. Isänsä kuoltua Pierre työskenteli usein muotiputiikissa. Sodan jälkeen 1945 Pierre Balmain julkaisi ensimmäisen muotikokelmansa. Näin syntyi kuuluisa Ranskalainen Balmain Haute Couture muotitalo.

Christian Diorilla oli suuri rooli Balmainin uraan, kuten myöskin koko muotimaailmaan. Aikansa tähdet, kuten Ava Gardner sekä Birgitte Bardot luottivat Pierre Balmainin suunnittelemiin vaatteisiin. Pierre Balmain kuoli 1982.

Balmainin muotitalon eräs kuuluisimmista suunnittelijoista oli 1993-2002 Oscar De La Renta. Vuodesta 2011 lähtien Balmainin taiteellisena johtajana on ollut Olivier Rousteing. Balmainin muotitalo on hyvin laaja, vaatetuksesta aina hiustenhoitotuotteisiin.

Balmain uskoo, että kauneus on kaikkien naisten oikeus. Kylve ylellisyydessä ja nauti Balmain Hair Couture hiustenhoitosarjamme tuotteista. Tyylisi täydentävät ainutlaatuiset muotoilutuotteet. Hair Couture on todellinen Balmain - naisen symboli.

Luxury care hair couture - Ainutlaatuinen tuotelinja, josta löytyy kaikki olennainen kauniiden hiusten hyvinvointiin. Styling for hair couture - ainutlaatuinen tuotesarja sisältää kaikki välttämättömät tuotteet muodin edelläkävijöille.

Balmain hair couture - tunnistettava, omaleimainen tuoksu. Muistot, jotka vievät kesään ja aurinkoon. Matkalle vapauteen ja iloon, aurinkoiseen kesäpäivään. Kiehtovassa sekoituksessa kohtaavat tähtianis, rakuuna, mänty, persikankukka, vadelma, gardenia, appelsiininkukka, neilikka, jasmiini, ruusu, ylang-ylang, lilja, meripihka, vanilja, santelipuu, setripuu, valkoinen myski ja balsamiko.

Hair Couture Balmain Paris - Saatavilla Hiusateljésta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shampoo, hoitoaine

Shampoo ja kasvojen ihon ongelmat

Keskiviikko 19.8.2015 klo 19:55 - Tabita

Ihmetteletkö joskus outoja paiseita, punoitusta tai kuivaa, kutisevaa kasvojen ihoa? Jos et ole vaihdellut ihonhoito tuotteitasi tai rutiinejasi syy saattaa olla sopimattomassa shampoossa tai hoitoaineessa. Tämä on yksinkertainen juttu, sillä shampoot menee väkisinkin kasvojen alueelle suihkussa oltaessa. Saati sitten, jos sillä samalla aineella pesee kasvotkin.

Shampoon säilöntäaineet ovat useimmiten pahimmat ongelman aiheuttajat. Samoin liiat hajusteet. Jos on jokin erikoisshampoo, kuten hilseshampoo tai liian pesevä shampoo, kasvot reagoivat nopeasti. Jos on herkkä tietämättäänkin joillekin raaka-aineille, hiustuotteet herkistävät kasvojen ihon aikaisemmin, kuin hiuspohjan.

Jos kasvosi reagoivat, vaihda shampoo ja hoitoaine hajusteettomiin, ja turvallisiin tuotteisiin, niin tilanne nollautuu. Esimerkiksi lähikosmetiikkaan, Ylöjärven tehtaalla valmistettuun SIM sensitiven DS shampoot ja hoitoaineet ovat laadukkaita. Näistä on kaikki turha karsittu pois. Niistä et löydä hajusteita, väriaineita, sulfaatteja ja ovat muutenkin allergia- ja astmaliiton suosittelemia tuotteita. Näitä laadukkaita lähituotteita saat Hiusateljesta. Olemme panostaneet viime aikoina enemmänkin näihin suomalaisia työllistäviin tuotteisiin. Panosta sinäkin näihin!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Shampoo, hoitoaine, sim sensitive, allergia, kutina

"Juhannusshokki", syksyinen hiustenlähtö

Sunnuntai 16.8.2015 klo 9:00 - Tabita

Kun syksy saapuu, moni huomaa joka syksyisen hiustenlähdön alkavan. Toisen kokevat keväällä vastaavan ongelman. Tilanne on tilapäinen, mutta säikäyttää silti joka kerta. Tämän ilmiön taustalla on ns. " juhannusshokki".

Meillä Suomessa on kesäyön aurinkoa ja pimeää kaamosta talvella. Valonvaihtelut ovat suuremmat kuin Euroopassa. Kun hius lähestyy kasvuvaiheen loppua, niin keskikesällä, juhannuksen tietämillä voi hiusjuuret siirtyä ennenaikaiseen lepotilaan niillä alueilla, missä on heikompi verenkierto, eli päälaella. Tällöin hiukset alkaa pudota lepovaiheen jälkeen, eli noin kolmen kuukauden päästä, syksyllä. Tätä ilmiötä kutsutaan myös " juhannusshokikisi". Samoin saattaa vuoden pimeimpään aikaan tapahtua joulun tienoilla. Tämä aiheuttaa keväisen hiustenlähdön.

Matkailun lisääntyessä on myös lisäänyynyt "juhannusshokkien" määrä. Moni huomaa, etelän matkan jälkeen noin kolmen kuukauden päästä hiustenlähdön lisäntyneen.

Vaikka tilanne onkin tilapäinen, on syytä hoitaa hiustenlähtöä. Jos tunnistaa hiustenlähdön syksyisin, ja sama toistuu seuraavana syksynä, niin hiuksia on päässä vähemmän kuin olisi mahdollista. 

Hyvä verenkierto, hyvä aineen vaihdunta ja toimivat verisuonet ovat hiustenkasvulle oleelliset. Valon vaihtelusta kärsivät eniten ne, joilla on heikko ääreisverenkierto. Jos kädet ja jalat palelee, hieronta auttaa. Samoin jos hiuspohjassa ei veri kierrä hyvin, hieronta auttaa. Liikunta lisää myös verenkiertoa.

Hyvä verenkierto hiuspohjassa on hiustenlähdön hoidon perusta. Hiusateljessa saat monipuolisia hoitoja, kuten intialaista päähierontaa luonnonöljyillä. Hieronnan jälkeen teemme myös turvehoitoja, jotka edistää voimakkaasti verenkiertoa. Savihoidoilla ja merilevällä taas puhdistetaan hiuspohjaa perusteellisesti. Tukkeutunut hiuspohja saa avun hapahoidoista.  Kannattaa varata aina vuodenaikojen vaihtuessa aika hiusten ja hiuspohjan hoitoihin. Näin ennalta ehkäistään syksyistä hiustenlähtöä. Räätälöimme hoidon juuri Sinulle sopivaksi.

Kotihoidossa on vanhat kunnon klassikot avuksi; kotimaiset Bio Botanical shampoo, Vital Cure,  sekä Serum. Tällä klassisella kolmikolla on vuodesta toiseen moni saanut apua tilapäisiin hiustenlähtöihin. Nämä tuotteet perustuu verenkierron vilkasttuttaviin yrtteihin sekä hiuspohjan häiriöitä poistaviin aineisiin. Itse aloitan jo nyt, hyvissä ajoissa näitten tuotteiden käytön, että syksyinen hiustenlähtö voitaisiin estää. Ennaltaehkäisy on aina parempi vaihtoehto. Oikealla hoidolla hiustenlähtöä voidaan ehkäistä ja korjata hiuksissa ja hiuspohjassa syntyneitä vaurioita.

Bio Botanical sarjan vaikuttavat aineet ovat pantenoli, vehnänalkioöljy, mentoli, piroctone oleamine, salisyylihappo, teepuuöljy, koivu, takiainen, peltokorte, köynnöskrassi, nokkonen, rosmariini, aloevera, vesikrassi ja hevoskastanja. Hiusateljesta saat tehokkaat Bio Botanical tuotteet sekä räätälöidyt hoidot hiuksillesi ja hiuspohjallesi.  

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hiustenlähtö, hius, shampoo, hoitoaine, sim sensitive

Suomalaista kosmetiikkaa, EkoPharma Professional

Perjantai 24.7.2015 klo 10:46 - Tabita

Joku viisas on sanonut, jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita joka kuukausi, niin Suomeen syntyisi 10 000 uutta työpaikkaa. Hiusateljén valikoimissa on kotimaisina tuotteina Sim sensitiven tuotteiden laaja valikoima. Nyt on myös saatavilla EkoPharma Professional.

Asiakkaamme ovat kovasti kyselleet, onko luonnonmukaista kotimaista kosmetiikka sarjaa muutakin kuin Frantsilaa, jota emme myy. Nyt tähän asiakkaiden toiveeseen on tartuttu ja olemme laajentaneet valikoimaa kotimaiseen ammattilaistuotteisiin, EkoPharma Professional hiustuotteisiin!

Eko= ekologinen lähituotanto Suomessa puhtaista luomuraaka-aineista

Pharma= hyvä teho, erinomainen siedettävyys herkälle iholle

Professional= ammattikosmetiikka sarja, saatavilla vain alan ammattilaisilta

Nämä EkoPharma Professional hiustuotteet ovat suomalaisten kehittämiä suomalaiselle hiuspohjalle ja hiustyypille. Niiden ydinominaisuuksia ovat korkea ravitsevuus ja hyvä siedettävyys. EkoPharman tuotteet valmistetaan kokonaan perheyrityksenä Helsingissä.

Tuotesarja sisältää neljä eri tarpeeseen sopivaa shampoota, jotka sulfaatittomuudesta huolimatta vaahtoaa hyvin. Hoitoaineita on kolme. Muotoiluaineissa on supersuosittua suolasuihketta, geeliä sekä vahaa.

EkoPharma ei tingi hoitavuudesta, tehokkuudesta eikä siedettävyydestä. Pesevät aineosat ovat kookos- sekä sokeripohjaisia aineita. Marja- ja kasviuutteet, kasviperäiset tai luonnonkosmetiikan kriteerien sallimat proteiinit hoitavat. Säilöntäaineet ovat kasviperäisiä sekä hajusteet ovat luonnollisia. Luonnonraaka-aine prosentti on 95-100%. Tuotteissa käytetään esimerkiksi suomalaista luomulaatuista tyrniä ja vadelmaa, jotka sisältävät runsaasti hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ja ravitsevia vitamiineja ja aminohappoja.

Tervetuloa tuomaan oma kortesi kekoon suomalaisen työn ja työpaikkojen puolesta, valitsemalla EkoPharma Professional hiustuotteita! Nyt saatavilla Hiusateljésta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shampoo, hoitoaine, allergia

Veltto hius ja shampoon valinta

Keskiviikko 24.6.2015 klo 16:13 - Tabita

Veltto hius kaipaa ryhtiä, ja usein velton hiuksen on vaikea löytää sopivaa shampoota ja hoitoainetta.

Usein veltto hius on myös ohut, jolloin ajatellaan, ettei sen takia haluta laittaa hoitoainetta hiuksiin. Ajatellaan sen veltostuttavan entisestään hiusta. Sopimattomalla hoitoaineella saadaankin hiusta veltommaksi. Silloin hoitoaine on ollut liian kosteuttava tai liian öljypitonen. Vaikka oltaisiinkin ihastuttu johonkin hoitoaineeseen ensimmäisillä käyttökerroilla, niin usein hiuksen kosteustarve tulee tyydytettyä ja myöhemmin hoitoaine tuntuu turhalta. Tällaisen hoitoaineen voi laittaa sivuun ja silloin tällöin kosteus tarvetta hoitomaan.

Shampoo ja hoitoaineita on pilvin pimein valittavana. Usein ne ovat kosteuttavia tai väriä säästäviä. On vaikeaa löytää tuotteiden seasta ryhtiä tuovia tuotteita. Toiset valitsevat tuuhentavia tuotteita, välttääkseen hiusten velttouden. Silloinkaan ei ole aina nappi valinta.

Mistä lähteä suunnistamaan? Avaisanana on proteiini, keratiini. Hius on suurimmaksi osaksi proteiinia ja juuri proteiini antaa ryhdin hiukselle. Samalla proteiini sitoo kosteutta hiukseen. Mitä enemmän tuote sisältää proteiinia tai keratiinia, sen ryhdistävämpi tuote on. Tuoteselosteesta kannattaa etsiä veden jälkeen, viiden ensimmäisen raaka-aineen joukosta proteiini tai keratiini, silloin on helpompaa löytää sopiva tuote. (maitoproteiini, vehnäroteiini, soijaproteiini, keratiini...)

Kun hoitoaineessa on proteiinit viiden ensimmäisen raaka-aineen joukossa, hoitoaine ei veltostuta hiusta. Päinvastoin, kunnolla proteiinia sisältävä tuotteet jopa kovettavat hiusta. Tällöin kampaaminen saattaa muuttua jopa hankalemmaksi. Siinä vaiheessa otetaan esiin se sivuun laitettu kosteuttava hoitoaine ja näin tuotteita vaihdellen saa hiukset ryhdikkäiksi ja toimiviksi.

Shampoon tehtävä on puhdistaa, jotein ryhdistäviä aineita ei siihen saa niin paljon, kuin hoitoaineeseen. Tällöin shampoosta etsitään myös veden jälkeen viiden raaka-aineen joukosta proteiinit. Samalla vältetään, ettei ensimmäisten viiden raaka-aineiden joukossa ole öljyjä. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hius, shampoo, hoitoaine,

Sulfaatittoman shampoon edut

Maanantai 15.6.2015 klo 17:02 - Tabita

-Sodium laureth sulfate,

-Sodium lauryl sulfate,

Nämä kaksi on yleisimmin käytettyä sulfaattia pesevissä aineissa. (shampoo, suihkusaippua, hammastahna jne.)

Sulfaattia käytetään shampoossa pesevänä aineosana, tensidinä. Koska yleensä haluamme että tuote vaahtoaa runsaasti, käytetään sulfaattia. Se on edullinen raaka-aine valmistuksessa. Sulfaatit tehdään joko kookoksesta tai synteettisesti. Kookoksesta voi tehdä voimakasta sulfaattia tai miedommalla jalostuksella sulfaatitonta tensidiä. Myös maissista tai sokereista tehdään mietoja tensidejä.

Shampoo on yleensä 95-97% vettä ja peseviä aineosia, tensidejä. Suurimman ekoteon tekee shampoon valinnassa, jos valitsee sulfaatittoman shampoon. Yleensä hellävaraisimman valinnan tekee jos valitsee sulfaatittoman shampoon. Väriä säästävimmän valinnan tekee valitsemalla sulfaatittoman shampoon, sillä sulfaatti kuluttaa värjättyä hiusväriä. Jokapäivä pesevien kannattaa käyttää sulfaatittomia shampoita, säästääkseen hiuspohjaa liialta ärsytykseltä.

Hiustenlähdöstä kärsivien kannattaa valita sulfaatittoman shampoon, jo tällä yksittäisellä valinnalla moni asiakas on kertonut huomanneensa selvän eron hiustenlähdön rauhoittiumisessa. Kuivasta hiuspohjasta kärsivien kannattaa vaihtaa sulfaatittomaan shampooseen, samoin kutiavien ja kuivasta hilseestä kärsivien. Eron huomaa nopeasti, yleensä jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Sulfaatiton shampoo vaahtoaa huonommin, joten shampoo kannattaa levittää huolella kostutettuihin hiuksiin. Ennen hiuksiin viemistä sulfaatittomat shampoot kannattaa pyöräyttää käsien välissä, jotta shampoon rakenne rikkoutuu ja alkaa helpommin vaahtoamaan. Jos on tottunut runsaasti vaahtoaviin sulfaattipitoisiin shampoisiin, voi totuttautuminen sulfaatittomiin kestää hetken. Yleensä siihen tottuu jonkin ajan jälkeen ja shampoot alkaa vaahtoutumaan jo mukavammin.

Kenellä sulfaatittomat shampoot ei toimi? Ehkä todella rasvoittuvat hiuspohjat  ja rasvoittuvasta hilseestä kärsivät. Myös todella likaista / rasvaista työtä tekevät, esim "auton rassaajat" ja grillin äärellä työskentelevät. Myös niillä, jotka vain yksinkertaisesti rakastavat runsasta vaahtoa shampoossa, jota sulfaatit tekevät.

Hiusateljéssa on runsaasti sulfaatittomia shampoo vaihtoehtoja, esimerkiksi Davines ja EkoPharma. Kannattaa kokeilla!

Pieni vinkki vielä, jos kärsii suun aftoista, kannattaa käyttää sulfaatitonta hammastahnaa, esim Elmex.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shampoo, sim, sensitive, davines, hiustenlähtö, hilse,