Lakka-tyrni shampoo & hoitoaine

Lauantai 19.12.2015 klo 13:29 - Tabita

Valkoisen langan ylellinen ja täyteläinen Lakka-tyrni shampoo esittelyssä:

Pesevät aineet ovat ecosert-sertifioituja sokeri- ja kookospohjaisia, ja siksi hyvin hellävaraisia hiuksille, hiusvärille sekä hiuspohjalle. Hoitavina aineina on kookosöljy, glyseriini, tyrniuute ja lakkauute. Hiuspohjaa hoitavina ja tulehduksia hillitsevinä aineena löytyy tea tree öljy ja piparminttu.

Valkoisen langan hoitava ja runsas Lakka-tyrni hoitoaine:

Hoitavina aineina kookos öljy, manteliöljy, glyseriini, mehiläisvaha, tyrniuute, lakkauute, hunaja, tea tree öljy sekä piparminttu.

Raaka-aineet ovat shampoossa sekä hoitoaineessa 100% luonnollista alkuperää. Luomulaatuisten raaka-aineiden osuus on 84,82% Kotimainen tuote, valmistettu perheyrityksessä, Helsingissä. Tuotteelle myönnetty FI-NATURA sertifiointi.

Oma kokemus; Shampoo on kirkas geelimäinen. Vaahtoaa pehmeästi, pesee puhtaaksi jopa kuivashampoon jäljiltä. Ei jätä raskaiksi hiuksia. Mieto, miellyttävä tuoksu, lähes hajuton. Ei takuttanut hiuksia.  Hoitoaine on valkoista, paksua ja voidemaista. Pieni määrä "katoaa" hiuksiin ja hetken päästä selvittää pehmeästi. Sopii myös saunaan laitettavaksi, eikä tee liian raskaiksi hiuksia.

Pirteät pullot. Tykkään. Iso plussa kotimaisuudesta ja luomusta. Toimivat hyvin myös 7-v tytön sekä miehen hiuksissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: , shampoo, hoitoaine, luonnonkosmetiikka

Ayervedisiä kasveja Kasvivärjäyksessä

Perjantai 29.5.2015 klo 17:55 - Tabita

Nyt on Hiusateljéseen saapunut ayurvedisiä kasveja ja yrttejä kasvivärjäyksiin! Ayurveda on 5000 vuotta vanha luonnollinen tapa hoitaa terveyttä ja on lähtöisin Intiasta. Intiassa on vankkaa tietämystä yrteistä ja niitä kasvaakin Intiassa yli 800 lajia, suurin osa on villinä kasvavaa. Hiusten kasvivärjäyksessä saadaankin Ayurvedisillä kasveilla entisestäänkin voimakkaampia värjäyksiä sekä harmaanpeittoa tehokkaammaksi. Luonnonsävyiset ruskeat sekä hiusten pieni tummentaminenkin on helpompaa. Punasävyihinkin on mahdollista saada enemmän sävyjä aikaan. Kerrassaan upeita tuloksia!

-Amla (Emlica Officinalis ) tummentaa väriä. Ehkäisee harmaantumista luonnollisesti, edistää hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.

-Rohtosarviapila ( Trigonella Foenumgraecum ) ehkäisee hilseilyä, ennenaikaista hiustenlähtöä, sekä suojaa hiuspohjaa vuodenaikojen vaikutuksilta. Auttaa väriä kestämään.

-Kiinanruusu ( Hibiscus Rosa Sinensis ) rauhoittaa, estää hilseen muodostumista sekä antaa hiuksille kiiltoa.

-Noronepikki ( Eclipta Alba ) ehkäisee hiustenlähtöä, elvyttää hiustupen toimintaa ja vahvistaa hiuksia verenkiertoa kiihdyttämällä.

-Rohtokrappi ( Rubia Cordifolia ) ehkäisee tehokkaasti hiustenlähtöä, hilseilyä, ja iho oireita. Tummentaa väriä.

-Rohtoakaasia ( Acacia Catechu ) käytetään tuomaan tummia sävyjä hiusväriin. Se tasapainottaa talirauhasen toimintaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kasviväri, henna, ekokampaaja, ekokampaamo, luonnonkosmetiikka, hiustenlähtö, harmaantuminen, harmaa hius, hilse