Valinnat, jotka KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat tehneet

Torstai 5.1.2017 - Tabita

KEVIN.MURPHY. tuotteet tukevat kestävää kehitystä, välitävät ympäristöstä ja tiedostavat esimerkiksi ilmastomuutoksen uhan ja vakavuuden. Jotta KEVIN.MURPHY. tuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytetään luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaattein. Lisäksi raaka-aineet on kerätty tavoilla, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

KEVIN MURPHY. tuotteiden kulmikas pakkaustyyli tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa, ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamisessa tarvittavan muovin määrää. Pakkaukset vievät kuljettaessa vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli. Merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. Pakkaukset ovat kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia.

KEVIN.MURPHY. on ylpeä voidessaan olla mukana ainoana hiusalan tuotteiden edustajana Al Goren ilmastomuutosohjelmassa The Climate Reality Project. Tämä globaali voittoa tavoittelematon organisaatio on omistautunut valistamaan ihmisiä ilmastomuutoksen vaikutuksista ja työskentelee aktiivisesti ratkaisujen löytämiseksi.

KEVIN.MURPHY. tekee valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia The Climate Reality Project- organisaatiolle auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä.

THE HEART OF KEVIN,MURPHY. on voittoa tavoittelematon osa yritystä, jonka tarkoituksena on rahoittaa erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita ja on mukana mm. tukemassa kampanjaa Culture is life. Tämä on kampanja, jonka tavoitteena on vaikuttaa yhteisöllisesti valistuksen ja tekemisen kautta estäen syrjäytyvien nuorten itsemurhia.

KEVIN.MURPHY. on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals ( PETA )- organoisaatio listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä.

KEVIN.MURPHY.llä ei koskaan vahingoiteta testein eläimiä ja vältetään käyttämästä mitään sellaista raaka-ainetta, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä, ihmisiä tai ympäristöä millään tavalla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kevin murphy, ekologinen shampoo, ekoshampoo, ekokampaaja, ekokampaamo, hämeenlinna

Uuden vuoden ilouutisia!

Sunnuntai 1.1.2017 - Tabita

Hyvää Uutta vuotta! Ilokseni voin kertoa uuden vuoden ilouutisia, KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat jälleen saatavilla Hiusateljésta! Reilu vuosi sitten, kun edellinen KEVIN.MURPHY. tuotteiden maahantuonti firma lopetti tuotteiden edustuksen yhtäkkiä, olimme Hiusateljessa ällikällä lyötyjä. Kesti tovin toipua siitä ja nyt näitä takuu varmasti toimivia upeita tuotteita saa jälleen Hiusateljesta!

Mikä sitten tekee näistä KEVIN.MURPHY. tuotteista ainutlaatuisia? KEVIN.MURPHY. tuotteiden takana on henkilö, Kevin Murphy, joka on yksi maailman arvostetuimmista ja kysytyimmistä session stylistejä. Hän on luonut jo yli kaksikymmenvuotisen uran sekä catwalk-muodin, editorialkuvausten että elokuva maailmassa.

Kevin huomasi tarpeen luoda painottomia tuotteita vaativien kampausten tekoon. Kevin oivalsi, että yhdistelemällä ihonhoitotuotteissa käytettäviä raaka-aineita hiustuotteisiin, saataisiin toivotunlaisia painottomia tuotteita. Kevinille on myös erittäin tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY. tuotteet oli syntynyt.

Tuotteiden raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisia kestäviä korjuutapoja.

Tuotteissa käytetyt vitamiinit ja aminohapot mm. korjaavat hiuksen pintakerrosta, paksuntavat hiusta ja vähentävät kaksihaaraisten hiusten syntymistä.

Kosteuttavat mango- ja murumuruvoi siloittavat hiussuomuja ja pehmentävät hiusta.

Erilaiset uutteet, mm bambusta ja appelsiininkukasta uudistavat hiusta painottomalla kosteudella.

Kakaduluumu, orkidea, lootuksenkukka ja limen sisältämät antioksidantit estävät hiuksen katkeilua ja korjaavat vaurioita.

Kaikki KEVIN.MURPHY. tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Ne ovat myös Crueltyfree pupumerkittyjä, joka takaa niiden eläinkokeettomuuden.

Ennen kaikkea se, mikä käyttökokemuksessa tekee näistä tuotteista ainutlaatuisia, on se että hiuksissa ei tunnu aineiden tuntua ja se että kaikki tuotteet tekevät uskomattoman tuuhean ja hoidetun tuntuiseksi hiukset. Tätä tunnetta vaan ei ole muut merkit päihittäneet. Kaiken lisäksi tuotteet ovat todella luonnonmukaisia, eettisillä ja kestävillä arvoilla tuotettu, ja viimesen päälle selektiivinen kampaamomerkki. Tuoksut ovat erittäin mietoja ja aromaterapeuttisia, ah... saisiko olla...ruusua,( dr. Hauschkan ruusuvoiteen tuoksua )vaniljaa, kookosta, laventelia...

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kevin murphy, ekologinen shampoo, ekokampaamo, ekokampaaja, hämeenlinna