Kevään 2016 sävyt punatukkaisille

Torstai 31.3.2016 - Tabita

Nyt on tänä keväänä kuparinsävyt voimakkaita ja heleitä. Niihin voi yhdistää voimakkaan kullankeltaista etuosaa, joka liukuu voimakkaan kuparin kautta tummaan punaiseen. Voimakkaat tulen värit.

Myös pehmeät, vaaleat, luonnollisen kuparin vivahteiset voimistuu. Näihin sävyihin kasviväreillä saa mahtavia ja kestäviä tuloksia. Pysyvyys on jopa kestävempi, kuin kevyt- tai kestoväreillä. Kuparin vivahteet yhdistyy laineisiin ja kiharoihin.

Graaffisiin ja suoriin leikkauksiin yhdistyy tummat ja kylmät punaiset, jopa pinkkiin ja tummaan violettiin yhdistettyinä. Väriä ja iloa löytyy tänä keväänä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hiustrendi

Kevään 2016 sävyt bruneteille

Maanantai 28.3.2016 - Tabita

Ruskea hiuksisten sävyt leikittelevät tänä keväänä luonnollisilla , pehmeillä ja kuulailla sävyillä. Viileää sävyä tuodaan ruskeisiin hiuksiin, mattamaisilla, metallin vivahteisilla tummilla sävyillä, joihin yhdistetään hienovaraisesti montaa sävyä ja vivahdetta.

Miltä kuulostaisi hiusten sekaan häivähdys mattaista luumuista liukuraitaa? Entä savun, hiilen tai teräksen vivahteista  hienostunutta raitaa?  Tai tuhkalla taitettua pronssin vivahdetta?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hiustrendi

kevään 2016 sävyt vaaleille hiuksisille

Perjantai 18.3.2016 - Tabita

Kevään valon lisääntyessä mieli ja hiukset kaipaavat myös valoa ja vaaleutta. Tänä keväänä taitamme vaaleitten sävyt upeaan ruusukultaan. Ruusukullassa hohtaa viileällä sävyllä taitettu kevyt kulta ja vaalea kuparin hohde, aivan fantastinen ja upea vivahde! Koko hiuksiin sävytettynä tai puhtaan vaaleaan ohuina valoraitoina ruusukultaa, niin kevät koittaa reippaammin.

Platinan vaaleat, harmahtavan vaaleat ja maksimaalisen kylmän vaaleat jatkavat edelleen kestosuosikkeina. Nämä viileät sävyt sopivat myös yhdistettyinä pehmeään, viileään hiekansävyihin. Huolettomat ja luonnolliset sävyt ovat kevään ja kesän trendit.

Vastakohtana luonnollisuuteen näkyy myös voimakasta sähkönsinistä ja kirkasta keltaista yhdistettynä voimakkaaseen vaaleuteen. Upeaa ja valoisaa kevään alkua!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hiustrendi

Upeat hiusväri syksyyn

Perjantai 9.10.2015 klo 16:47 - Tabita

Syksy on jo pitkällä. Hiuksiin kaivataan jotain uutta. Hiustenleikkauksen selvä napakoittamis leikkaus antaa uutta ryhtiä ja pirteää ilmettä.

Hiusten syksyn suosikki sävyt ovat lämpimän ruskean vivahteita. Näihin lämpimiin sävyihin yhdistettynä harmahtavan sävyisiä raitoja tai kirpeää oranssia, saadaan uudenlaista syys hiusta. Jos reippaat värit miellyttää, niin hyvä yhdistelmä on tumma viileä violetti, johon yhdistää aniliinin punaista väriä. 

Näiden vinkkien myötä hyvää viikonloppua!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hiustrendi