kevään 2016 sävyt vaaleille hiuksisille

Perjantai 18.3.2016 - Tabita

Kevään valon lisääntyessä mieli ja hiukset kaipaavat myös valoa ja vaaleutta. Tänä keväänä taitamme vaaleitten sävyt upeaan ruusukultaan. Ruusukullassa hohtaa viileällä sävyllä taitettu kevyt kulta ja vaalea kuparin hohde, aivan fantastinen ja upea vivahde! Koko hiuksiin sävytettynä tai puhtaan vaaleaan ohuina valoraitoina ruusukultaa, niin kevät koittaa reippaammin.

Platinan vaaleat, harmahtavan vaaleat ja maksimaalisen kylmän vaaleat jatkavat edelleen kestosuosikkeina. Nämä viileät sävyt sopivat myös yhdistettyinä pehmeään, viileään hiekansävyihin. Huolettomat ja luonnolliset sävyt ovat kevään ja kesän trendit.

Vastakohtana luonnollisuuteen näkyy myös voimakasta sähkönsinistä ja kirkasta keltaista yhdistettynä voimakkaaseen vaaleuteen. Upeaa ja valoisaa kevään alkua!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hiustrendi

Upeat hiusväri syksyyn

Perjantai 9.10.2015 klo 16:47 - Tabita

Syksy on jo pitkällä. Hiuksiin kaivataan jotain uutta. Hiustenleikkauksen selvä napakoittamis leikkaus antaa uutta ryhtiä ja pirteää ilmettä.

Hiusten syksyn suosikki sävyt ovat lämpimän ruskean vivahteita. Näihin lämpimiin sävyihin yhdistettynä harmahtavan sävyisiä raitoja tai kirpeää oranssia, saadaan uudenlaista syys hiusta. Jos reippaat värit miellyttää, niin hyvä yhdistelmä on tumma viileä violetti, johon yhdistää aniliinin punaista väriä. 

Näiden vinkkien myötä hyvää viikonloppua!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hiustrendi