Vitality´s Epurá tuotteet nyt Hiusateljéssa!

Maanantai 1.6.2020 - Tabita

Olen seurannut parikymmentä vuotta Vitality´s tuotteiden kehitystä ja filosofiaa, ja niiden hiusten hoitomenetelmiä.

Vuosituhannen alussa opiskelin hiustutkimusta ja -hoitoja Helsingissä, Hiusakatemiassa Annikki Hagros-Kosken opissa. Annikin opit olivat huippua ja alansa pioneeria Suomessa. Noihin aikoihin myös Italialainen Vitality´s nosti päätään Suomessa, tricologi tutkimuksia tehden.  Vitality´s laboratiot ovat tehneet paljon tutkimuksia ja tuloksia tuottavia tuotteita erilaisiin hiusten ja hiuspohjan tarpeisiin ekologisella pohjalla. 

Nyt Vitality´s on kehittänyt uuden, täysin ekologisen sarjan Epurán. Niinpä nyt Vitality´s Epurá tuotteet ovat saanut kodin Hiusateljésta, josta löydät ne omaan kotiisi. Luonnollisesti! 

Setifioidut luomulaatuiset etelänarnikki, katkero, sitruunamelissa, kataja, mäkikuisma ja mänty ovat kaikkien tutteiden ydin. Syrikkä ja timjami suojaa ilmansaasteilta. Maruna suojaa hiusväriä. Malva kosteuttaa hiusta. Tähtiputki korjaa hiusta. Alppien vuoriomenaöljy ravitsee hiusta. Alppitähti hillitsee hiustenlähtöä. Selja rauhoittaa herkkää hiuspohjaa.tunturihorsma hillitsee rasvoittumista. Laventeli huolehtii hiuspohjan puhtaudesta. Epurá on silikonista vapaa, sulfaateista vapaa, parapeeneista vapaa, väriaineista vapaa, ftalaateista vapaa.

Nyt on aika kokeilla uutta hiustenhoito linjaa ja elää uutta kauneutta. Aito, luonnollinen, eloisa, tunteellinen. Elvyttävää kauneutta. Kauneutta joka on viatonta. Tämä on Epurá kauneutta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vitalitys, epura, hämeenlinna