Boho meikit suosittuja

Torstai 6.10.2016 - Tabita

Olemme iloisia Boho meikkien suuresta suosiosta! Asiakkaiden palautteet ovat olleet positiivisia. Kynsilakoista on tullut palautetta, että ne kestävät jopa viikon siistinä. Nopeita kuivumaan, kiiltäviä ja helppo poistaa. Itselläni kampaamotyössä kynsilakat ei kauan pysy siistinä, mutta Boho lakat ovat olleet jopa viisi päivää siistinä, jatkuvasta veden ja kemikaalien käytöstä huolimatta. Värisävyt ovat just, eikä melkein oikeita sävyjä! On väri-iloittelua kaipaaville, sekä hillitylle tyylille uskollisille runsaasti valikoimia.

Luomivärien uskomatonta silkkistä pigmenttiä ihmetellään. Niiden kestoa ja levittyvyyttä kehutaan. Samoin värivalikoimien runsautta, sekä matta sävyjen laajaa valikoimaa.

Mineraalimeikki on uskomattoman kevyt ja peittävä. Tästä on tullut monille helpon arkimeikin suosikki. Samoin meikkipuutereiden ihanasti kasvoihin sulavaa värin koostumusta kehutaan. Tässä muutamia kommentteja Bohoista.

Jos et ole vielä tutustunut Bohoon, tule käymään testaamassa tuotteita. Hinnat ovat edullisia, kympin molemmin puolin. Bohon mottona onkin, että kaikilla on oltava varaa ostaa ekologisia meikkejä. Hinta ei saa olla esteenä. Kaupan päälle yllätyt niiden laadusta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Boho meikit, ekomeikit, ekokampaamo

Ekologiset BOHO meikit saapui Hämeenlinnaan!

Tiistai 23.8.2016 - Tabita

Ilo uutisia! BOHO Green Revolution meikit saapui Hämeenlinnaan, Hiusateljeeseen! Nämä meikit ei jätä ketään kylmäksi. Useimmille se on rakkautta ensi silmäyksellä. Näissä tuotteissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla ekologisuus, eettisyys sekä ystävällinen hinta. BOHO tuotteet ovat Ranskalaisia, ja tulevat samalta tehtaalta, kuin "isosiskonsa" Coleur Caramel meikitkin.

BOHOn tuotteissa eettisys korostuu. Näissä on ehdoton EI eläinkokeille, sekä BOHO  lahjoittaa 1% liikevaihdosta Save the Planet- järjestölle. BOHOlla on one voice-sertifikaatti= ei eläinkokeita.

Ekologisuus, BOHO käyttää runsaasti luomua. Pakkaukset, myyntitelineet, sekä mainosmateriaalit on pyritty valitsemaan niin pitkälle kuin mahdollista puusta sekä pahvista, joka on kestävän kehityksen mukaista. Cosmebio-sertifikaatti takaa myös sen, ettei tuotteissa käytetä mm. parabeeneja tai silikoneja. Slow Cosmetic =BOHO on myös sitoutunut kunnioittamaan luontoa ja terveyttä.

Hinta=haluamme, että nämä ihanat tuotteet ovat mahdollisimman monen asiakkaan saatavilla. Olemme hinnoitelleet tuotteet ystävälliseen hintaan, jotta BOHO tuotteet ovat arjessa ja juhlassa mukana.

BOHOn ideologia on tätä päivää! Luonnonmukainen ajattelu ja trendikkyys, herkulliset värit, houkuttelevat pakkaukset sekä edullisuus! Korkea pigmenttipitoisuus on yllättänyt positiivisesti. Tule valitsemaan itsellesi mieluisimmat BOHO Green Revolution meikit runsaasta valikoimastamme. BOHOlla on myös ekologisia, vegaaneja kynsilakkoja, 48 upeassa sävyssä -"Must have".

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Boho green revolution, ekomeikit, ekokampaamo, ekokampaaja