Hyväntekeväisyyttä shampoo ostoksilla

Keskiviikko 5.12.2018 - Tabita

Miltä tuntuisi, jos hiustenhoito tuotteita ostaessa autat samalla naisyrittäjien toimintaa paikoissa, joissa se on usein haasteellista, esim. Sisiliassa ja Marokossa? Tiedät auttavasi shampoo ostoksesi yhteydessä, että shampoon valmistaja on kustantanut mm Madakaskarilla paikallisille hammaslääkäriaseman ja äitiysneuvolan. Laosiin he ovat toimittaneet kouluihin kirjoja. Uusimpana projektina kätilöjen koulutus mm. Afrikassa. Tiedät olevasi osa tätä säännöllistä hyväntekeväisyyttä ostamalla ja käyttämällä korkealaatuista Farfallan luomukosmetiikka.

Niin minustakin tuntuu hyvälle, että tämä Sveitsiläinen huippuluokan Farfalla hiustenhoito sarja on saapunut Hiusateljeeseen ja näin jokaisesta Farfallan tuotteen ostosta teemme maailmasta paljon paremman, shampoo pullo kerrallaan.

Farfalla, mitä se on muutakin kuin hyväntekeväisyyttä? Se on huippulaatuinen luomukosmetiikkasarja, raaka-aineet 100% luonnosta, sertifioitua luomuviljeltyä jopa 99%, ylittäen jopa euroopan tiukimman sertifikaatinkin standardit, Natrue ja BDIH sertifikaatit.

Reilua kauppaa. Farfallan periaatteisiin on alusta asti, vuodesta 1985 kuulunut reilu kauppa. Farfalla ei osta luomua halvimmalla maailmanmarkkinahinnalla, vaan sitoutuu viljeliöiden kanssa pitkiin viljelysopimuksiin ja pitää heitä yhteistyökumppaneinaan.

Ei eläinkokeita. Farfalla ei ole koskaan ollut mukana eläinkokeissa eikä ole pyytänyt mitään muuta tahoa toimimaan puolestaan tässä asiassa.

Sopii vegaaneille, suurimmassa osassa tuotteissa on Vegan merkki.

Harmoniassa luonnon kanssa. Elämällä on oma rytminsä, samoin hiuksilla ja iholla. Farfallan luonnonkosmetiikassa tarkoin valitut kasvipohjaiset ainesosat toimivat aktiivisesti ihon ja hiusten oman uudistumiskierron kanssa. Tämä harmonia tekee hiuksistasi kauniimman , tuo hyvää oloa ja elämän iloa.

Mainitsinko jo, että Farfalla on reilua kauppaa myös Sinulle? Farfallan tuotteet ovat kohtuu hintaisia, jotta kaikille tuote olisi reilu.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eettinen, reilukauppa, natrue, luomukosmetiikka, ekokampaamo, ekokampaaja, hämeenlinna