Hiusvärisi puolesta

Perjantai 27.4.2018 - Tabita

Tiesitkö, että Davinesin sävyttävät shampoot ja hoitoaineet ovat yli 95% luonnon raaka-aineista ja ovat täysin vegaanisia?

Nyt näitä ihania, erittäin hoitavia tuotteita saa kauniissa lahjapakkauksessa. Lahjapakkauksessa on sävyttävä shampoo ja sävyttävä hoitoaine nyt yhteishintaan 35€ ( norm. 54€ ) Tarjousta saatavilla niin kauan kuin lahjapakkauksia riittää.

Sävyinä on suklaanruskea, toffeemainen vaalean ruskea ja hopean sävyinen vaaleille sekä harmaille hiuksille, joka ei tee minkäänlaisia värivirheitä liian harmaaseen tai siniseen. Lisäksi löytyy voimakas puhdas punainen sekä pehmeä kupari, josta saa vaaleille hiuksille täydellisen ruusukullan sävyn tai ylläpidettyä pehmeää kuparinhohdetta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Davines

Matkalle ja mökille minituotteet

Torstai 18.5.2017 - Tabita

Nyt Hiusateljésta saa Davinesin Essential suosikkituotteita suloisina matkakoon pulloissa! Essential hiustenhoitotuotteisiin on valittu luonnon aineosat juuri sinun hiuksillesi! Näistä löytyy mm. Sisialaista kaprista , Fiaschetto-tomaattia, Minuta-oliivia, mantelia, Cartucciaru-melonia, Sisiliassa viljeltyä linssiä ja punaista selleriä. Tuotteet ovat sulfaatittomia, sekä ihastuttavat miedot tuoksut ovat eterisistä öljyistä. Kauniissa pakkauksissa on käytetty entistä vähemmän muovia ja tuotteiden hiilijalanjälki on hyvitetty.

Valikoimissa löytyy värjätyille, vaalennetuille, karheille, kiharoille, kuiville, pitkille sekä päivittäiseen pesuun omat shampoot sekä hoitoaineet. Näitä hellyttäviä 75ml pakkauksia on ihana ottaa mukaan matkalle, mökille taikka tuliaisiksi ystäville!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: davines, essential haircare, hämeenlinna, ekokampaamo, ekokampaaja

Davines Relumping Shampoo

Maanantai 25.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Relumping Shampoo on tämän tuoteperheen uusin tulokas, joka on ihastuttanut heti tullessaan! Tämä on elastisuutta lisäävä, täyteläistävä sekä hiuspohjaa kosteuttava shampoo. Tämä sopii kaikille hiuksille.

Fytoseuttinen aine on luumusta, jossa on runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja, antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita happiradikaaleja vastaan. Estää solujen ikääntymistä ja antaa suojaa. Luumussa on runsaasti A-vitamiinia, B-vitamiinia,  ja C-vitamiinia sekä mineraalisuoloja. Petitgrain eteerinen öljy lisää elastisuutta.

Tässä sarjassa on myös hoitoaineita, jotka täyteläistää hiusta. Vallan upea sarja!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: davines, shampoo

Davines Well-Being Shampoo

Sunnuntai 17.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Well-Being Shampoo on kevyesti kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille. Kun kaikki on hyvin hiuksilla, ja haluat kaikki pysyvän hyvänä, tämä on juuri oikea shampoo. Tämä shampoo on suunniteltu suojaamaan hiuksia. Tuoksu on Davinesin yksi rakastetuimmista eteristen öljyjen tuoksuista!

Fytoseuttinen aine on auringonhattu kukasta, echinaceasta, joka sisältää runsaasti polyfenoleja ja sokereita. Erittäin tehokas antioksidantti. Neilikka, muskottipähkinä ja santelin eteeriset öljyt rauhoittavat ja stimuloivat päänahkaa. Antibakteerinen vaikutus. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja silkkisiltä. Hiuspohja virkistyy.

Tässä sarjassa on myös mm. aivan ihastuttava suojaava suihke, joka ravitsee niin hiuksia, päänahkaa kuin vartaloakin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: davines, shampoo

Davines Nourishing shampoo

Sunnuntai 10.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Nourishing shampoo on ravitseva shampoo kosteusköyhälle päänahalle ja kuiville ja katkeileville hiuksille.

Fytoseuttinen aine on viinirypäleestä, ICEA sertifioidut raaka-aineet, joissa on runsaasti polyfenoleja ja sokereita. Erittäin antioksidanttinen vaikutus. Tangeriini, petitgrain ja ylang ylang eteeriset öljyt ravitsevat, kosteuttavat ja lisäävät hiuksen elastisuutta.

Nourishing sarjassa löytyy myös tehokkaita hoitoaineita. Tämä sarja on omiaan myös voimakkaasti vaalennetuille hiuksille ja kaikille pitkille hiuksille!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Davines, shampoo

Davines Energizing shampoo

Keskiviikko 6.4.2016 - Tabita

Davines Naturaltech Energizing shampoo on varmasti yksi rakastetuimmista shampoista. Tämä shampoo stimuloi päänahan verenkiertoa, virkistää hiuspohjaa ja elvyttää hauraita hiuksia. Tätä shampoota suositellaan myös hiustenlähdöstä kärsiville.

Vaikuttavina aineina on fytoseuttinen aine kofeiinista, joka stimuloi päänahan soluaineen vaihduntaa. Beeta-glukaani, joka on orgaaninen polysakkaridi, vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää. Sirtuin, pitkäikäiset proteiinit taistelevat tehokkaasti ikääntymistä vastaan, samalla virkistäen ja vahvistaen päänahkaa. Kaneli-, inkivääri- ja mustapippurin eteeriset öljyt poistavat myrkkyjä ja antavat elinvoimaa sekä energiaa.

Samasta sarjasta löytyy mm. hiuksiin jätettävä vahvistava ja elvyttävä geeli, Energizing gel.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: davines, shampoo

Sulfaatittoman shampoon edut

Maanantai 15.6.2015 klo 17:02 - Tabita

-Sodium laureth sulfate,

-Sodium lauryl sulfate,

Nämä kaksi on yleisimmin käytettyä sulfaattia pesevissä aineissa. (shampoo, suihkusaippua, hammastahna jne.)

Sulfaattia käytetään shampoossa pesevänä aineosana, tensidinä. Koska yleensä haluamme että tuote vaahtoaa runsaasti, käytetään sulfaattia. Se on edullinen raaka-aine valmistuksessa. Sulfaatit tehdään joko kookoksesta tai synteettisesti. Kookoksesta voi tehdä voimakasta sulfaattia tai miedommalla jalostuksella sulfaatitonta tensidiä. Myös maissista tai sokereista tehdään mietoja tensidejä.

Shampoo on yleensä 95-97% vettä ja peseviä aineosia, tensidejä. Suurimman ekoteon tekee shampoon valinnassa, jos valitsee sulfaatittoman shampoon. Yleensä hellävaraisimman valinnan tekee jos valitsee sulfaatittoman shampoon. Väriä säästävimmän valinnan tekee valitsemalla sulfaatittoman shampoon, sillä sulfaatti kuluttaa värjättyä hiusväriä. Jokapäivä pesevien kannattaa käyttää sulfaatittomia shampoita, säästääkseen hiuspohjaa liialta ärsytykseltä.

Hiustenlähdöstä kärsivien kannattaa valita sulfaatittoman shampoon, jo tällä yksittäisellä valinnalla moni asiakas on kertonut huomanneensa selvän eron hiustenlähdön rauhoittiumisessa. Kuivasta hiuspohjasta kärsivien kannattaa vaihtaa sulfaatittomaan shampooseen, samoin kutiavien ja kuivasta hilseestä kärsivien. Eron huomaa nopeasti, yleensä jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Sulfaatiton shampoo vaahtoaa huonommin, joten shampoo kannattaa levittää huolella kostutettuihin hiuksiin. Ennen hiuksiin viemistä sulfaatittomat shampoot kannattaa pyöräyttää käsien välissä, jotta shampoon rakenne rikkoutuu ja alkaa helpommin vaahtoamaan. Jos on tottunut runsaasti vaahtoaviin sulfaattipitoisiin shampoisiin, voi totuttautuminen sulfaatittomiin kestää hetken. Yleensä siihen tottuu jonkin ajan jälkeen ja shampoot alkaa vaahtoutumaan jo mukavammin.

Kenellä sulfaatittomat shampoot ei toimi? Ehkä todella rasvoittuvat hiuspohjat  ja rasvoittuvasta hilseestä kärsivät. Myös todella likaista / rasvaista työtä tekevät, esim "auton rassaajat" ja grillin äärellä työskentelevät. Myös niillä, jotka vain yksinkertaisesti rakastavat runsasta vaahtoa shampoossa, jota sulfaatit tekevät.

Hiusateljéssa on runsaasti sulfaatittomia shampoo vaihtoehtoja, esimerkiksi Davines ja So Pure. Kannattaa kokeilla!

Pieni vinkki vielä, jos kärsii suun aftoista, kannattaa käyttää sulfaatitonta hammastahnaa, esim Elmex.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: shampoo, davines, hiustenlähtö, hilse,