Äitienpäivä lahjaksi!

Tiistai 9.5.2017 - Tabita

Äitienpäivänä on hyvä muistaa kaikkia rakkaimpia, äitiä, mummua, puolisoa, anoppia... Hyvä lahja äidille on Hiusateljésta ekologisiet, eettiset ja vegaaniset BO.HO. meikit tai tuoksut!

Myös aina ilahduttavat lahjakortit ovat varma lahjavinkki, esimerkiksi ekologiseen hiushoitoon, joka sisältää intialaisen päähieronnan luomuöljyillä sekä savihoidon. Myös hiustenvärjäys sekä leikkaus on varma valinta. Valittavina on hiustenvärjäys kasviväreillä tai perinteisemmillä hajusteettomilla hiusväreillä. Mummu tai anoppi saattaa ilahtua lahjakortista hiusten pehmennykseen ja leikkaukseen.

Poikkea Hiusateljéseen hakemaan äidille ilahduttava lahja!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Boho meikit, hiusatelje, hämeenlinna, ekokampaamo, ekokampaaja,

Boho meikit suosittuja

Torstai 6.10.2016 - Tabita

Olemme iloisia Boho meikkien suuresta suosiosta! Asiakkaiden palautteet ovat olleet positiivisia. Kynsilakoista on tullut palautetta, että ne kestävät jopa viikon siistinä. Nopeita kuivumaan, kiiltäviä ja helppo poistaa. Itselläni kampaamotyössä kynsilakat ei kauan pysy siistinä, mutta Boho lakat ovat olleet jopa viisi päivää siistinä, jatkuvasta veden ja kemikaalien käytöstä huolimatta. Värisävyt ovat just, eikä melkein oikeita sävyjä! On väri-iloittelua kaipaaville, sekä hillitylle tyylille uskollisille runsaasti valikoimia.

Luomivärien uskomatonta silkkistä pigmenttiä ihmetellään. Niiden kestoa ja levittyvyyttä kehutaan. Samoin värivalikoimien runsautta, sekä matta sävyjen laajaa valikoimaa.

Mineraalimeikki on uskomattoman kevyt ja peittävä. Tästä on tullut monille helpon arkimeikin suosikki. Samoin meikkipuutereiden ihanasti kasvoihin sulavaa värin koostumusta kehutaan. Tässä muutamia kommentteja Bohoista.

Jos et ole vielä tutustunut Bohoon, tule käymään testaamassa tuotteita. Hinnat ovat edullisia, kympin molemmin puolin. Bohon mottona onkin, että kaikilla on oltava varaa ostaa ekologisia meikkejä. Hinta ei saa olla esteenä. Kaupan päälle yllätyt niiden laadusta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Boho meikit, ekomeikit, ekokampaamo