Kevättä hiuksiin

Tiistai 20.3.2018 - Tabita


IMG_1431.JPGNyt päivän pituus on kääntynyt kasvuun ja kevättä odotellaan oikein kunnolla. Jospa se lumikin lähtisi sulaamaan oikein kauniin talven jälkeen.

Nyt kannattaa päivittää hiuksetkin kevät kuntoon. Tämän kevään ja kesän trendit ovat kultaa, kevyttä kuparia... harmaa kausi kääntyy vihdoin kohti kultaisia sävyjä. Näihin kullan ja kuparin hohtoisiin sävyihin on parhaimmillaan kasvivärit. Kehäkukkaa, kamomillaa, cassiaa, hennaa, ruiskaunokkia, maitohorsmaa, krappijuurta, raparperinjuurta... saammeko tehdä sinulle lämpimän kasviväri puuron? Jos et ole vielä kokeillut kasviväriä, niin nyt olisi aika kokeilla, saatat iloisesti yllättyä.

Ei sen kasvivärin tarvitse olla myöskään pelkkää hennaa. Perus ruskeat sävyt onnistuu myös. Vaihdetaapa reseptiä; pohjalle hennaa, indigoa, krappijuurta, tummuutta ja sävyä tuomaan rosmariinia, salviaa, peltokortea, kehäkukkaa, aroniamarjaa, punajuurta... Mielenkiintoista? Kyllä tätä se on ekokampaamossa! Silti ei tarvitse lähteä muualle jos haluaa "perinteisiä" värejä.. toki tarjoamme ne mahdollisimman hellävaraisina versioina ilman hajusteita ja ammoniakkia, samoin kuin vaaleat raidatkin taikka permanentit.

Oikein ihanaa kevättä, ja meidät tavoittaa täältä rannasta, järvimaisemista, Arvikaristonkadulta! Tervetuloa!

Avainsanat: ekokampaamo, ekokampaaja, kasviväri, hämeenlinna, henna


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini