Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin

Maanantai 29.1.2018 - Tabita


On aika hoitaa hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Talvi, huoneilman kuivuus, pipokausi, sauna, loma etelän lämmössä... on monta syytä, miksi juuri nyt kannattaa paneutua hiuspohjan hoitamiseen. Vain terveestä hiuspohjasta kasvaa terve hius.

Hiusateljéssa on aina ollut sydämenasia hoitaa hiuspohjaa. Nyt olemmekin laajentaneet hiuspohjaa hoitavien tuotteiden valikoimaa. Kotimainen Back to the Roots- takaisin juurille- tuotteet ovat saapuneet. Balancing rauhoittavaa shampoota olenkin jo testanut puolisen vuotta itse sekä myös mieheni. Erittäin miellyttävä, rauhoittava eikä takuta hiuksia. Ei mitään valittamista, oli miehen kommentti. Balancing shampoo rauhoittaa, tasapainoittaa, kosteuttaa ja hillitsee kutinaa. Sisältää herneproteiinia, luonnon betaiinia sekä laventelia.

Clarifying shampoo puhdistaa tehokkaasti, tasapainoittaa ja virkistää hiuspohjaa. Sisältää viilentävää mentolia sekä rosmariinia. Tämä shampoo ehkäisee hilseen muodostumista. Sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Exfoliating shampoo kuorii hiuspohjaa hilseestä luomuriisirakeilla sekä maitohapon avulla. Shampoon bergamontti virkistää hiuspohjaa. Tämä shampoo tekee hyvää hiuspohjalle noin kerran viikossa. Muina pesukertoina voi käyttää Balancing shampoota tai muuta kosteuttavaa shampoota.

Stimulating hoitoaine hoitaa hiusta, poistaa sähköisyyttä ja ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Tämä sopii kaikille, lyhyellä vaikutusajalla mietona hoitoaineena ja pitkällä vaikutusajalla esim. saunan jälkilämmössä toimii tehohoitoaineena. Hoitoaine sisältää viilentävää mentolia.

Revitalizing hair tonic on virkistävä hiusvesi hiuspohjan hoitoon. Vaikuttavina aineina on aloevera, teepuuöljy, mentoli sekä glyseroli.

Kuivan hiuspohjan kosteuttava hoitovoide, Nourishing scalp cream on upea apu kuivuudesta ja kutinasta kärsivälle hiuspohjalle. Tuote sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia, laventelia ja kosteuttavia öljyjä. Tämä rauhoittaa, tasapainottaa ja kosteuttaa hiuspohjaa nopeasti.

Niin, nämä tuotteet ovat täysin kotimaisia ja myös kukkaro ystävällisiä hinnaltaan, ikiaikaisia luonnon rohtoja hyödyntäen! Suosittelen Sinulle!

Avainsanat: hilse, kutina, kuivuus hiuspohjassa, hiustenlähtö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini