Kasviväri sekoitus hiuksissani

Lauantai 30.5.2015 - Tabita


Mitä kaikkea kasviväri sisältääkään? Tuleeko toivottua tulosta? Kerron esimerkin omista hiuksistani. Hiukset on kasvivärjätty torstaina.

Lähtötilanne; oma tyvikasvuni tummanvaalea tuhka (7.1) joissa on harmaita hiuksia mukana. Pituudessa kestovärillä vaalennusvärjättyä hiusta ( 10.0 ja 10.1 ) sekä muutama vaalea raita vaalennusaineella.

Tässä ainekset kasviväri seokseeni;  Indigoa, cassiaa, hennaa, amlaa, noronepikkiä, rohtosarviapilaa, kiinanruusua ja lämmintä vettä. Seos oli koko pituudessa ja vaikutusaika 30 minuuttia hupun alla.

Tuloksena keskivaalea kultabeige (8.37) tyvi aavistuksen tummempi. Raidat sekä harmaat kohdat aavistuksen vaaleampia. Tulos tavoitteen mukainen. Ei punertavaa, luonnollista ja vähän tummempaa vaaleaa kuin lähtötilanne. Harmaat hyvin peitossa. Ihmettelyä - "Sullako harmaita" ;)

Tuliko yllätyksiä? Positiivisena se, "ettei kasviväri näyttänyt kasvivärjätyltä, ellei tietäisi" kuten Eveliina totesi väristäni. Eli värin tulos yhtä varma kuin kestovärissäkin.

Niin, kuten lähtötilanteesta selviää, voi kemiallisesti värjättyä ja vaalennettuakin hiusta kasvivärjätä, ja kasviväri pysyy hyvin  myös vaalennetussa hiuksessa.

Avainsanat: kasviväri, henna, harmaantuminen, ekokampaaja, ekokampaamo


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini