Briorin, evonia ja piimax C

Perjantai 8.5.2015 klo 19:24 - Tabita


Aika ajoin tulee asiakkaiden kanssa juteltua hiusten tarvitsemista vitamiinesta ja pillereistä, jotka kenties auttavat hiusten lähdöstä kärsiviä. Oikoteitä onneen ei ole, joten hiusten lähtö on aina monien tekijöiden summa. Mutta monesti halutaan turvautua "ihme pillereihin".

Kampaajan työssä kyllä näkee mikä toimii ja mikä ei. Briorin (apteekista) on tällä hetkellä kovin mainostettu, ja lähes kaikki pillereihin turvautuvat ovat tätä kokeilleet. Itse en ole asiakkailta, jotka briorinia syö, nähnyt merkittäviä tuloksia. Ja olen kysellyt heiltä, ovatko he kokeneet sen hyväksi. Vastaus on ollut useimmiten, epämääräinen ei. Muutama asiakas on kokenut hiuslaadun parantuneen, ja useimmiten pitkäaikaisen käytön tuloksena vasta.

Pinkissä pakkauksessa olevaa evoniaa (luonaistuotekaupasta) voidaan kyllä suositella. Hintakin on kohtuullinen, alle 30 € parin kuukauden satsi. Evonia kasvattaa nopeasti uutta vauva hiusta, jopa paketillisen jälkeen on 1,5-2 cm uutta kasvua hiusrajoissa ja muuallakin.

Yleensä se on niin, että vanhat klassikot, jotka on vielä vuodesta toiseen myynnissä ja kohtuuhinnalla onkin niitä toimivia. Niitä ei enään tarvitse mainostaa.  Tällaiseen lukeutuu lähimarketeistakin ( luontaistuote hyllystä) saatavaan piimax C+kalkki D ja piimax C+biotiini. Asiakkaat, jotka ovat näitä syöneet vuodesta toiseen, vannoo näiden nimeen. Ja heidän hiuksiaan ja kynsiään katsoessa, näkee kyllä niiden olevan kunnossa.

Ja niinpä joulukuussa minäkin löysin itseni ostamassa piimax C+kalkki D, ja kun oli valinnan vaikeutta, mukaan lähti myös piimax C+biotiini. Näitä syöden maaliskuussa huomasin paljon uutta hiusta kasvavan. Ja huhtikuussa tajusin, ettei hiuksia enään lähtenyt samanlailla kuin ennen. Ja nyt on jo toiset purkit hankittu kumpaakin piimaxia, kyllä sen verran hyvää tavaraa on. Nyt nämä piimaxit jää vakikäyttöön.

Avainsanat: hiustenlähtö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini