Hiusateljén vuodet

Keskiviikko 22.4.2015 - Tabita


Hiusateljé on saanut uudet päivitetyt kotisivut. Sen kunniaksi onkin hyvä hetki katsastaa Hiusateljén vuosiin.

Valmistuin Parturi-kampaajaksi koulutuskeskus Tavastiasta Hämeenlinnasta keväällä 2000. Aloitin yritystoiminnan valmistumisen jälkeen "vuokratuolilla" pienessä Hämeenlinnalaisessa kampaamossa. Ja asioiden kolahtaessa nopeasti yhteen, avasin Ensimmäisen Hiusateljé liikkeeni keskustalon sisäpihalle huhtikuussa 2001. Silloin vielä keskustalossakin oli vireää liiketoimintaa.

 Vajaa pari vuotta siellä aika pyörähti, kunnes Hiusateljé siirtyi Palokunnankadulle helmikuussa 2003. Palokunnankadulla aloitettiin yhdessä Essin kanssa. Essin saadessa lapsen, hän muutti takaisin Rovaniemelle, josta hän oli lähtöisin.

Tiedonjano vei  moninaisiin koulutuksiin matkan varrella, Helsingin Hiusakatemiassa sain vankan pohjan hiusongelmien hoitoihin ja tutkimuksiin. Hårologi koulutuksista lisää, kunnes ekokampaamokoulutus on nivonut paljon tietoja yhteen ja toi näkemystä monelta kantilta katsoen.

Vuodesta 2007 Lähtien olemme yhdessä Eveliinan kanssa työskennelleet. Monia oli matkanvarrella muitakin työskentelemässä, mutta elämäntiet ovat vieneet ketä minnekin. Eveliina innostui perässäni lähtemään ekokampaamokouluun, kun huomasi ennakkoluulojen jälkeen miten kasvivärit ja luonnonmukaiset menetelmät toimii.

Hiusateljé muutti nykyisiin tiloihin Arvikaristonkadulle toukokuussa 2013. Näitä upeita Vanajaveden maisemia katsellessa, ei voi muuta todeta, kuin ei ole kauniimpaa paikkaa kampaamolle; keskellä kaupunkia, järven rannalla. Elämälle saa olla niin kiitollinen.

Avainsanat: ajatuksia, ekokampaamo, ekokampaaja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini